ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

FacilCo Ltd

Η Εταιρεία FacilCo Ltd ιδρύθηκε το 2008 με αποκλειστικό σκοπό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης κτιριακών μονάδων.

Η Εταιρεία FacilCo Ltd απαρτίζεται από μία δυναμική ομάδα ατόμων που αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Διαθέτουν διευρυμένα προσόντα και εμπειρίες στους τομείς των Οικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Έργου και είναι σε θέση να προσφέρουν ποιοτικές και ασφαλείς λύσεις στη διαχείριση της κτιριακής σας μονάδας.

Η Εταιρεία FacilCo Ltd δημιουργήθηκε, για σας που είστε απόλυτα απαιτητικοί και επιδιώκετε ευχάριστες συνθήκες διαβίωσης μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον. Είμαστε δίπλα σας πλαισιωμένοι από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, για να υλοποιήσουμε τις προσδοκίες σας δίνοντας λύσεις για αρμονική συμβίωση όλων των ενοίκων χωρίς περιττές ανησυχίες και προβλήματα.

Οι στόχοι μας

 1. Διαχείριση των κτιριακών μονάδων πάνω σε επαγγελματική βάση
 2. Άμεση ανταπόκριση στα αναφυόμενα προβλήματα και εξεύρεση κατάλληλων λύσεων
 3. Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ενοίκων
 4. Αναβάθμιση της αξίας της κτιριακής μονάδας

 

facilco

 

Τι κερδίζετε;

 1. Απόλυτη διαφάνεια
 2. 24/7 ποιοτική εξυπηρέτηση
 3. Εφαρμογή του περί Ακίνητης Ιδιοκτησίας Νόμου (Κεφ. 224) όπως αυτός τροποποιείται
 4. Άριστη Οργάνωση (Εισπράξεις, Πληρωμές, Αρχείο, κτλ)
 5. Οικονομική Διαχείριση από επαγγελματίες και έμπειρους λογιστές
 6. Μηνιαία επιθεώρηση της κτιριακής μονάδας
 7. Αρμονική συμβίωση μεταξύ των ενοίκων
 8. Ενημέρωση και αποδείξεις όλων των εξόδων και πληρωμών
 9. Μέτρα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η υγιεινή στους κοινόχρηστους χώρους
 10. Οργάνωση Ετήσιων και Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων
 11. Επίλυση του προβλήματος καθυστερημένων εισπράξεων, μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας η οποία εφαρμόζεται από τη Εταιρεία FacilCo Ltd (η διαδικασία περιλαμβάνει, τηλεφωνήματα, μηνύματα στο κινητό, επισκέψεις στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, επιστολές, κ.α.)
 12. Πλήρη επίγνωση της κατάστασης της κτιριακής μονάδας (Τεχνικό και Οικονομικό επίπεδο)
 13. Ενέργειες με προληπτικό χαρακτήρα (καθαρισμός υδρορροών πριν από τη χειμερινή περίοδο, απολυμάνσεις πριν και κατά την καλοκαιρινή περίοδο, έγκαιρη ενημέρωση προς ένοικους για εργασίες κ.α.)
18

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

Για εμάς οι πελάτες μας είναι το πρώτιστο μέλημά μας. Αντιλαμβανόμαστε τον όρο «εξυπηρέτηση» σαν μία άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του πελάτη προσφέροντάς του άμεσες και ποιοτικές λύσεις στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει και υπερκαλύπτοντας τις προσδοκίες του προσδίδοντας ουσιαστική αξία. Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, πλαισιωμένοι από μία δυναμική ομάδα, για να εξυπηρετήσουμε τις όποιες ανάγκες αναφύονται, και δίνοντας οριστικές και ποιοτικές λύσεις για την ομαλή συμβίωση όλων των συνιδιοκτητών και ενοίκων σε κοινόκτητες κτιριακές μονάδες.

 

Η FacilCo Ltd δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών της. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα. Αντιθέτως, βασική μας επιδίωξη είναι όλες οι υπηρεσίες τις οποίες παρέχουμε να ικανοποιούν τα δικά μας αυστηρά κριτήρια και να είμαστε εμείς πρώτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Ακούμε πάντοτε τους πελάτες μας με ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να αντιλαμβανόμαστε σωστά τις επιθυμίες τους και αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας να βοηθούμε και να επιλύουμε οριστικά τα αναφυόμενα προβλήματα. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή και συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας καθώς μέσα από τη σωστή ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών πολλοί από τους πελάτες μας αντιλαμβάνονται καλύτερα το ρόλο μας και τη σημασία της ομαλής λειτουργίας μίας κοινόκτητης οικοδομής. Επίσης, ανταλλάσουμε απόψεις, δίνουμε εισηγήσεις και προσπαθούμε να βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση μέσα σε χαμηλά οικονομικά πλαίσια. Οι κυριότερες αξίες τις οποίες πρεσβεύουμε είναι η εντιμότητα, η διαφάνεια, η υπευθυνότητα, η αμεροληψία και ο σεβασμός προς όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Σαν υπεύθυνος του δικτύου πελατών, είμαι πάντα πρόθυμος και σε ετοιμότητα να αφουγκραστώ τα προβλήματά σας και μαζί να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση, πάντα μέσα στα πλαίσια της Νομοθεσίας.

Για όσους προτιμούν την ηλεκτρονική πληροφόρηση, η ιστοσελίδα μας σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία αρχική άποψη ως προς το ποιοι είμαστε.  Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε επίσης να μάθετε τις υπηρεσίες  τις οποίες προσφέρουμε, τους τομείς που θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε, τις σχετικές νομοθεσίες που διέπουν τις κοινόκτητες οικοδομές, καθώς επίσης, ερωτήματα και απαντήσεις που μας υποβάλλονται συχνά και τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη νομοθεσία για τις κοινόκτητες ιδιοκτησίες. Μπορείτε επίσης να δείτε και κάποια σχόλια υφιστάμενων πελατών για εμάς.

Εν ολίγης, αυτό που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, είναι ότι αντιμετωπίζουμε τον πελάτη μας πρώτα από όλα σαν άνθρωπο. Και στη βάση αυτής της φιλοσοφίας δημιουργήσαμε τις αξίες τις οποίες πρεσβεύουμε! Εντιμότητα – Διαφάνεια – Υπευθυνότητα – Αμεροληψία – Αλληλοσεβασμός

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υφιστάμενούς μας πελάτες, για τη συνεχή υποστήριξή τους και τις συστάσεις που δίνουν για την εταιρεία μας, σε νέους πελάτες. Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, διατηρώντας το ανεξίτηλο πάθος μας για προσφορά επαγγελματικών και ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών στην Κύπρο.

Φιλικά

Μιχάλης Μαστρής

Διευθυντής Διαχείρισης Πελατών

Αγαπητοί φίλοι,

Η Εταιρεία FacilCo Limited ιδρύθηκε και παρέχει τις υπηρεσίες της δυναμικά από το 2008. Αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ανθρώπων με πρωτοποριακές αντιλήψεις, έχοντας σαν απώτερο σκοπό την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του τομέα των υπηρεσιών διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων σε όλο του το φάσμα.

Σήμερα, έχοντας σαν εχέγγυο τις εμπειρίες των προηγούμενων ετών, στοχεύουμε στην προσφορά ακόμα πιο αναβαθμισμένων υπηρεσιών διαχείρισης προσβλέποντας στην ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών μας πελατών.

Στηριζόμενοι, στο άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και στους  έμπειρους συνεργάτες μας, έχουμε την δυνατότητα να ικανοποιούμε και να υλοποιούμε με επιτυχία τα έργα τα οποία αναλαμβάνουμε.

Γαλουχημένοι και βασισμένοι πάνω στις ανθρώπινες αξίες της εντιμότητας, της διαφάνειας, της ειλικρίνειας και του αλληλοσεβασμού, εφαρμόζουμε την πρακτική της απόλυτης διαφάνειας των οικονομικών καταστάσεων όλων των πελατών μας και είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να παρουσιάσουμε ενδελεχή ανάλυση όλων των εσόδων και εξόδων οποιουδήποτε πελάτη μας, επισυνάπτοντας παράλληλα όλα τα παραστατικά τα οποία τεκμηριώνουν το αποτέλεσμα.

Μέλημά μας, είναι η ουσιαστική και βαθύτερη γνώση των πελατών μας, αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα των μονάδων στις οποίες διαμένουν έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να τους συμβουλεύουμε και να τους καθοδηγούμε ανάλογα. Μέρος της διαδικασίας που ακολουθούμε είναι η μηνιαία  αποστολή λεπτομερούς οικονομικής κατάστασης στην οποία αναλύονται τα έξοδα (Κεφαλαιουχικά και Μηνιαία Κοινόχρηστα) αλλά και τα οποιαδήποτε έσοδα (εισπράξεις) του κτιριακού συγκροτήματος. Σημειώνουμε, πως για κάθε κτιριακή μονάδα με την οποία συνεργαζόμαστε διατηρούμε ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα της Διαχειριστικής Επιτροπής, σε οποιοδήποτε τραπεζικό οργανισμό επιθυμεί η Διαχειριστική Επιτροπή του Κτιρίου. Διατηρούμε ακόμη, ξεχωριστό αρχείο, τόσο ηλεκτρονικό, όσο και σε έντυπη μορφή, το οποίο είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή προς τα μέλη των Διαχειριστικών Επιτροπών.

Ακολουθώντας αυτολεξεί τις πρόνοιες του σχετικού νομικού πλαισίου, «ο Περί Ακίνητης Ιδιοκτησίας Νόμος» η Εταιρεία μας, επιδιώκει όπως κάθε 12-14 μήνες πραγματοποιεί Γενικές Συνελεύσεις, στις οποίες, μεταξύ άλλων, παρουσιάζεται και ο οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου έτους.

Η έννοια των κοινοχρήστων είναι υψίστης σημασίας σε μονάδες όπου υπάρχει κοινόκτητη ιδιοκτησία και ο κάθε ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος όπως καταβάλει τα κοινόχρηστα που του αναλογούν σε μηνιαία βάση προκειμένου να ικανοποιούνται οι πάγιες υποχρεώσεις της μονάδας  προς τρίτους. Η σημασία καταβολής των κοινοχρήστων αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς με τις δαπάνες που γίνονται με τα χρήματα αυτά, οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να συμβιώνουν σε ένα υγιές, από όλες τις απόψεις, περιβάλλον, καθώς επίσης και να διατηρούν τη  χρηματική αξία της μονάδας τους σε υψηλά επίπεδα.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και μέσα από τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, έχουμε φτάσει στο επίπεδο να μπορούμε να εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες που δύναται να προκύψουν σε μια κοινόκτητη οικοδομή, ακολουθώντας πάντοτε τη νομοθεσία και έχοντας ως κυρίαρχο γνώμονα τον πελάτη και τις αξίες μας, Διαφάνεια – Εντιμότητα – Αμεροληψία – Υπευθυνότητα – Αλληλοσεβασμός.

Με τους φιλικούς μου χαιρετισμούς

Μιχάλης Μαστρής
Οικονομικός Διευθυντής