Υπηρεσίες Καθαρισμού

Καθαρισμός

Τι περιλαμβάνει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα καθαρισμού μιας κτηριακής μονάδας

 • Εβδομαδιαίο πρόγραμμα καθαρισμού μία φορά την εβδομάδα
  • Σκούπισμα όλων των εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων
  • Σφουγγάρισμα όλων των εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων
  • Σκούπισμα κάγκελων / κουπαστής
  • Σκούπισμα / σφουγγάρισμα όλων των επιφανειών του ανελκυστήρα και καθαρισμός του καθρέφτη
  • Καθαρισμός πόρτας εισόδου
 • Τετραμηνιαίο πρόγραμμα καθαρισμού
  • Όλα τα κοινόχρηστα τζάμια και αλουμίνια
 • Εξαμηνιαίο πρόγραμμα καθαρισμού
  •        Σκούπισμα οροφής κτιρίου

Πόσο τακτικά πρέπει να καθαρίζονται οι πολυκατοικίες

Το 80 – 90% του χρόνου της ζωής μας, τον περνάμε σε εσωτερικούς χώρους. Τα κτίρια «ζουν» και αυτά χάρη σε εμάς που τα κατοικούμε και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Όπως και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς πρέπει να τα φροντίζουμε ήδη από το κατασκευαστικό τους στάδιο, αλλά και να προσέχουμε να τα διατηρούμε «υγιή» για το δικό μας καλό.

Για τον λόγο αυτό και έχοντας αδιαπραγμάτευτο στόχο την υγεία, ασφάλεια και καλή ψυχολογική σας διάθεση, η εταιρεία μας με τα άριστα εκπαιδευμένα και διακριτικά συνεργεία καθαρισμού και με την χρήση νέων, εγκεκριμένων και αντιαλλεργικών προϊόντων καθαρισμού, σας παρέχει εξειδικευμένους καθαρισμούς κτιρίων και ένα περιβάλλον ιδανικό για δημιουργία ή για χαλάρωση. Μια κτηριακή μονάδα θα πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα.

Σύνδρομο του άρρωστου κτιρίου

Ο όρος χρησιμοποιείται για να εκφράσει την κακή κατάσταση της υγείας τμήματος των ενοίκων, η οποία χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα ενοχλήματα, που αποδίδονται αποκλειστικά και μόνο στην εσωτερική ρύπανση του αέρα (ρινίτιδες -αλλεργικές και μη, ιγμορίτιδες, δερματοπάθειες, επιπεφυκίτιδες, ημικρανίες, αίσθημα κούρασης κ.α). Βακτήρια, ιοί και μύκητες αποτελούν και αυτά μέρος του προβλήματος της εσωτερικής ρύπανσης των κτιρίων.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους και έχοντας αδιαπραγμάτευτο στόχο την υγεία, την ασφάλεια και την καλή ψυχολογική σας διάθεση, η εταιρεία μας με τα άριστα εκπαιδευμένα και διακριτικά συνεργεία καθαρισμού και με την χρήση νέων, εγκεκριμένων και αντιαλλεργικών προϊόντων καθαρισμού, σας παρέχει ένα περιβάλλον ιδανικό για δημιουργία ή χαλάρωση.

Καθαρισμοί γραφείων

Ο εργασιακός μας χώρος αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας για εμάς και τους επισκέπτες μας. Δέχεται μεταφερόμενους ρύπους είτε ατμοσφαιρικούς όπως είναι η σκόνη και το καυσαέριο είτε σωματικούς όπως είναι τα δαχτυλικά αποτυπώματα, υπολείμματα τροφών, ατυχήματα από καφέδες, τσιγάρα κλπ. Η ποιότητα της εσωτερικής ατμόσφαιρας είναι σημαντική για την υγεία τη δική μας, των υπαλλήλων και των επισκεπτών μας. Έρευνες έχουν δείξει πως ο εσωτερικός αέρας πολλές φορές είναι περισσότερο επιβαρυμένος από τον εξωτερικό. Η Facilco Ltd έχει αναπτύξει πρόγραμμα καθαρισμού γραφείων με εξειδικευμένα συνεργεία, συνεργάτες και μηχανήματα αλλά και τεχνικές και είναι σε θέση άμεσα και οικονομικά να καθαρίσει, να αφυγράνει, να απομακρύνει οσμές από έπιπλα, μοκέτες, χαλιά, δάπεδα, Η/Υ και να διατηρεί το χώρο σας κάθε ημέρα σε ένα υψηλό επίπεδο.

Καθαρισμός προσόψεων κτιρίων

Στην αρχιτεκτονική και την κατασκευή κτιρίων το γυαλί χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων ως υλικό κατασκευής προσόψεων. Όπως όμως συμβαίνει σε όλα τα υλικά, έτσι και οι γυάλινες προσόψεις όταν εφαρμόζονται σε εξωτερικούς χώρους είναι πολύ πιο εκτεθειμένες σε ατμοσφαιρικούς ρύπους όπως καυσαέριο , σκόνη, άλατα, όξινη βροχή και λοιπά. To αποτέλεσμα είναι να χάνουν πολύ γρήγορα την εντυπωσιακή τους όψη και αντανάκλαση και να κρίνονται απαραίτητοι οι καθαρισμοί προσόψεων κτιρίων. Επίσης, όταν τα σημεία δεν είναι εύκολα προσβάσιμα είναι πολύ δύσκολη η καθημερινή φροντίδα τους.

Οι συνεργάτες της Facilco Ltd, με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό τους και την εμπειρία που διαθέτουν στους καθαρισμούς προσόψεων κτιρίων, έρχεται να δώσει λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Τα υλικά μας, πιστοποιημένα και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, μας βοηθούν να απομακρύνουμε άλατα, καυσαέρια, ρύπους κ.α από επιφάνειες όπως υαλοπίνακες, μάρμαρα, αλουμίνια.

Η συστηματική φροντίδα και οι τακτικοί καθαρισμοί προσόψεων κτιρίων, δίνει στα κτίρια λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, Αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας που δεν θα πρέπει να αφαιρέσετε από το κτίριο σας.